Interview met vitaliteitscoach, Lai-Fong Hau

INTERVIEW MET VITALITEITSCOACH, LAI-FONG HAU geschreven door Claire Richardson - Van Vrijberghe De Coningh augustus 30, 2022

Bewustwording, je eigen verantwoordelijkheid dragen en onvoorwaardelijke liefde; dat is wat spiritualiteit voor Lai-Fong Hau betekent. Als vitaliteitscoach werkt zij dagelijks met de schaduwzijde en lichtzijde van het leven. In dit interview deelt ze daar meer over inclusief haar tips, de tools die ze gebruikt en leestips.

Inhoud

1 Je werkt dagelijks met de dagenergie van de Mayakalender/ tzolkin. Kun je hier wat meer over vertellen?

2 Heb je tips voor andere hoe zij uit de schaduwzijde van hun leven kunnen komen?

3 Met welke energieën werk je?

4 Hoe kun je je frequentie hoog houden en waarom is dit belangrijk?

5 Tot slot…

6 Wat betekent spiritualiteit voor jou? En is er een vraag die je aan Lai-Fong zou willen stellen? Wij zijn super benieuwd! Laat je het weten in een reactie?

Je werkt dagelijks met de dagenergie van de Mayakalender/ tzolkin. Kun je hier wat meer over vertellen?

Wanneer mensen ‘’het zal wel in de lucht hangen’’ zeggen, dan hebben ze vaak ‘last’ van de dagenergie. De Tzolkin leert mij heel veel over wie ik ben, wat mijn zielsmissie op aarde is, waar mijn leermomenten liggen en hoe ik bewuster kan leven zodat ik vrij ben van alle lasten.

Elke dag leer ik bij. Elke keer verrast de Tzolkin mij. De uitdagingen zijn mooi voor mij. Ik leer de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven te nemen. Ik probeer mijn cliënten ook via de tzolkin bewust te maken wat hun missie is op aarde. Dat geeft vaak rust. Soms vind ik het jammer dat ik niet eerder bewust werd van de Tzolkin. Het zou een hoop gedoe hebben gescheeld. Maar dingen komen zoals ze komen. Nu ben ik blij dat ik er dagelijks mee werk. Vaak als ik even overhoop lig met mijzelf of als een cliënt in een lastig pakket zit, kijk ik naar de schaduwzijde van de dagenergie. Dat vind ik dan een mooi cadeautje van het universum. Ik mag dan bewust worden van mijn schaduwzijde. Ik doorleef dan vaak die emoties die dan naar boven komen. Daarna transformeer ik ze naar de lichtzijde van de dagenergie. Mij geeft het een houvast dat ik mezelf mag bevrijden van alle blokkades die ik meedraag in mij, bewust of onbewust.

Heb je tips voor andere hoe zij uit de schaduwzijde van hun leven kunnen komen?

Sommige schaduwzijdes kan jezelf oplossen en soms heb je echt hulp nodig van een ervaren deskundige. Probeer het eerst zelf is altijd mijn advies. Maar wanneer het te donker in je is, vraag dan om hulp want het is dan echt nodig om steun te vragen.

Mijn tips hoe je uit de schaduwzijde kan komen:

Voel wat er zo op je drukt.

  • Ga niet in gevecht met jezelf.

  • Laat de pijn, het verdriet, angst en andere emoties, er even zijn.

  • De emotionele wond kan al zo lang in je zitten dat het steeds naar boven komt drijven. Als je er liefdevol naar gaat kijken en doorvoelen zonder er een verhaal van te maken, zal je merken dat het lichter wordt in jou.

  • Als het niet direct lukt, wordt dan niet boos op jezelf. Geef het de tijd dat je anders met de schaduwzijde van het leven wilt omgaan.

  • Je kan ook voor jezelf opschrijven wat je voelt en daarna schrijf je op wat je graag wilt voelen. Je zal merken dat er meer ruimte in je komt.

Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een boek waarin ik deel hoe je uit deze schaduwzijde van het leven kan stappen. We maken soms dingen zo moeilijk dat het lijkt dat het nooit ophoudt. In mijn boek leer ik je hoe je in begrijpbare taal zonder teveel moeite jezelf een fijner leven kan creëren. Ook ben ik bezig met het creëren van online cursussen, workshops en podcasts. Alles is nu in ontwikkeling.

Met welke energieën werk je?   

Je werkt eigenlijk altijd met je eigen energie. Zo kijk ik er naar.  Veel dingen zijn al zo ontastbaar en onzichtbaar. Om aannames te voorkomen kijk altijd even naar  de elektromagnetische energie, maanstand en planeten standen dat zijn tastbare dingen. Je kan het opzoeken en dan is het aan jou wat je ermee wilt doen. Ik probeer geen verhalen te maken van dingen. Als de informatie op dat moment met mij resoneert weet ik dat ik even over moet geven aan mijzelf. Weer verbinden met mijn eigen gevoel en rust nemen. Zo kan de energie die mij raakt even verwerkt worden.

 Ik vind het persoonlijk fijn om een leeg hart te hebben die gevuld is met onvoorwaardelijke liefde. Dat betekent dat ik dan al mijn schaduwzijde naar licht mag transformeren. Gelukkig heb ik een heel leven om dit te doen. En lukt dat niet in dit leven dan ga ik in volgend leven wel verder. We leven nu wel in een hele mooie bijzondere tijd waar we wel door de onzichtbare energieën worden geholpen om alles om te zetten naar onvoorwaardelijke liefde.

Hoe kun je je frequentie hoog houden en waarom is dit belangrijk? 

Als je jouw energie frequentie hoog houdt, dan blijf je meer in balans met je eigen gevoel en hart. Je leven is dan ook veel makkelijker. Door de hoge frequente straal je liefde uit. En wat je uitstraalt trek je aan. Natuurlijk lukt het niet om elke dag, elk uur, elk minuut je frequentie hoog te houden. Door soms even te reizen door de dimensies kan je alleen maar groeien waardoor je de energie frequentie hoog blijft houden.

In map of consciousness van David Hawkins kan je de frequenties zien wat de emoties voor een frequentie heeft. Als je steeds meer de lage frequenties heelt (Ik zeg bewust heelt want loslaten kan pas als de emotionele wond is geheeld.) zal je merken dat je steeds meer in de hoge frequentie blijft leven.

Tot slot…

Wil je meer te weten komen over het werken met de schaduwzijde en lichtzijde, energie en meer? Dan kan ik je het lezen van deze boeken van harte aanraden.





Vorige
Vorige

Video interview Vice- Drie generaties over definitie van succes

Volgende
Volgende

Podcast Tropenmuseum "Maankracht"