Interviews bij online LINDA.nl

In de media LINDA.nl

LAI-FONG IS SPIRITUEEL COACH: 'IK HEB ME ERBIJ NEERGELEGD DAT IK RAAR BEN'

02.05.2020 | 14:30 UUR | ROWAN PEPERKAMP

Lai-Fong Hau (49) was negentien jaar toen ze hoorde dat ze een spirituele gave had. Daar moest ze destijds niets van weten, maar nu coacht ze anderen.

Ze heeft spiritualiteit door de jaren heen compleet eigen gemaakt.

LAI-FONG HAU

Als spiritueel coach heeft Lai-Fong Hau als doel om mensen bewust te maken van wie ze zijn en waarom ze telkens in dezelfde valkuilen of patronen vallen. “Tijdens mijn sessies probeer ik te ontdekken waar je op vastloopt. Ik omschrijf je gevoel in jip-en-janneketaal, kom tot de kern van het probleem en wil vanuit daar het probleem kleiner maken.”

VAN 11:11 UUR TOT HUISNUMMER 555: WAT BETEKENEN AL DIE DUBBELE GETALLEN?

26.01.2020 | 12:27 UUR | ROWAN PEPERKAMP

Het is 10:10, je telefoongesprek duurde 3 minuten en 33 seconden en je loopt net langs huisnummer 77. Toeval? Wellicht spreekt hier het universum.

De sceptici onder ons parkeren het zien van dubbele cijfers linea recta onder ’toeval’ of geven het ‘rode scooter-effect’ de schuld: denk één keer aan een rode scooter en je ziet dat loeder opeens overal. Maar voor de spirituelen onder ons staan dubbele cijfers, in welke vorm dan ook, gelijk aan een boodschap van het universum. En laat die boodschap nu eigenlijk altijd positief zijn. Is dat even mooi meegenomen.

VOLLE MAAN IN WATERMAN: STRIJD TUSSEN VERSTAND EN GEVOEL

23.07.2020 | 13:20 UUR | ROWAN PEPERKAMP

Onrustig? Slaap je slecht? En heb je het gevoel dat er een strijd gaande is tussen je gevoel en je verstand? Misschien kun je de volle maan de schuld geven.

Op vrijdag 23 juli staat de volle maan in het sterrenbeeld Waterman en dat kan het een en ander teweegbrengen.

28 MAART VOLLE MAAN: HOE DE MAAN VERBAND KAN HOUDEN MET JE MENSTRUATIE

28.03.2021 | 08:00 UUR | ROWAN PEPERKAMP

Zondag 28 maart is het weer volle maan. Veel mensen slapen dan slecht, maar het verhaal gaat ook dat de maancyclus verband houdt met de menstruatiecyclus.

Zo gaat de maan in 29,53 dagen door al zijn fases heen en duurt de vrouwelijke menstruatiecyclus gemiddeld 28 dagen. De wetenschap laat deze overeenkomende cijfers graag berusten op ’toeval’, maar bewustzijnscoach Lai-Fong Hau ziet wel degelijk een overeenkomst tussen de maanfases en menstruatie.

VOER VOOR ASTROLOGEN: HET WATERMANTIJDPERK BREEKT AAN

20.12.2020 | 11:00 UUR | ROWAN PEPERKAMP

De ‘Ster van Bethlehem’ schittert 21 december aan de hemel, maar dat is niet de enige bijzondere astrologische gebeurtenis.

Bewustzijnsmentor Lai-Fong Hau legt uit dat er sprake is van een nieuw tijdperk: het Watermantijdperk.

WATERMANTIJDPERK

Op 21 december staan de planeten Jupiter en Saturnus zó dicht bij elkaar, dat ze één ster lijken te vormen. Ook wel de ‘Ster van Bethlehem’ genoemd. Dat Jupiter en Saturnus elkaar ontmoeten in het hemelgewelf komt eens in de twintig jaar voor, maar de laatste keer dat ze zó dicht bij elkaar stonden was in 1623.

In dit interview heet ik Lea omdat ik toentertijd nog te kwetsbaar was om onder mijn eigen naam te publiceren. Nu mijn kwetsbaarheid, onkwetsbaar is geworden vind ik het fijn dat het destijds aandacht kreeg in de media waardoor gaslighting bekendheid kreeg.

LEA (49) WAS 21 JAAR SAMEN MET EEN 'GASLIGHTER': 'IK VERLOOR MIJN EIGENWAARDE'

13.06.2020 | 19:30 UUR | ELIANE LAMPER

Als geen ander weet Lea* (49) uit Amsterdam wat ‘gaslighten’ inhoudt. Ze was 21 jaar lang samen met een man die dit fenomeen continu toepaste en ervoor zorgde dat ze in een diep dal terecht kwam.

We hebben er waarschijnlijk allemaal weleens mee te maken gehad, maar de vraag is of we het herkennen. Gaslighten – er is geen Nederlandse term voor dit fenomeen – is een subtiele vorm van manipulatie en een vorm van geestelijke mishandeling.

Vorige
Vorige

Podcast Tropenmuseum "Maankracht"