Over Lai-Fong

Mijn jeugd ging niet over rozen en ik heb in mijn eerste levensjaren heel wat hobbels moeten nemen. Toen ik acht jaar was werd ik aan één oor slechthorend en rond mijn 16e werd mijn andere oor ook slechter. Aan mijn spraak kun je horen dat ik slechthorend ben. Door mijn Chinese uiterlijk denken sommige mensen soms dat ik nog niet zo lang in Nederland ben. Mijn ‘accent’ kunnen ze dan niet thuis brengen. Ik vertel de mensen dan rustig dat ik gewoon een ‘Hollandse in een Chinees jasje’ ben, geboren (1970) in Utrecht. Waarschijnlijk komt mijn slechthorendheid door het feit dat ik hooggevoelig ben en ik mij daardoor afsluit van (teveel prikkels uit) de ‘gewone’ wereld. De slechthorendheid bracht wel met zich mee dat ik mensen beter ben gaan observeren.

Hooggevoeligheid

Tegen mijn zin in ontwikkelde mijn hooggevoeligheid zich door deze observaties verder. Daarnaast ontdekte ik al vroeg dat mijn handen een bepaalde energie hadden. Ik hoefde mijn hand maar op de pijnlijke plek van iemand te leggen en de pijn verminderde. Ook dat gebeurde onbewust. Ik volgde gewoon mijn gevoel en als iemand pijn had vond ik het fijn te helpen. Op mijn 19e werd mij verteld dat ik een paranormale gave had. Geen idee wat ik met die informatie moest, want wat is paranormaal? Ik wist het niet en ik wilde er ook niks van weten. Dus stopte ik het maar weg. Nu, na een lange zoektocht, ben ik tot het inzicht gekomen dat ik inderdaad beschik over een bijzondere gave, een gave waarmee ik mensen kan helpen.

Syndroom van Sjögren

Door mijn onbewuste krachten weg te stoppen, werd er na de geboorte van mijn tweede kind bij mij de auto-immuun ziekte ‘het Syndroom van Sjögren’ vastgesteld. Ik was toen 33 jaar en altijd actief. Bij dit syndroom raken vooral traan- en speekselklieren ontstoken. Hierdoor ontstaan droge ogen en een droge mond. Ook vermoeidheid en gewrichtsklachten komen vaak voor. De revalidatiearts die mij behandelde vertelde dat ik mijn activiteiten moest terugschroeven. Als ik dat niet deed dan zou ik binnen tien jaar in een rolstoel belanden. Dat waren harde uitspraken! Maar iets in mij zei: ‘Ik ga tegen deze vervelende ziekte vechten want ik ben sterker dan deze ziekte’. Dat vertelde ik ook tegen de reumatoloog en ging de strijd met mijzelf en de ziekte aan. Nu, dertien jaar later, heb ik zelden tot bijna nooit meer last heb van mijn gewrichten en die ellendige moeheid. Ik heb er alleen nog droge ogen aan overgehouden, maar wie weet hoe lang nog. Datzelfde gevecht gaat ook op voor mijn gehoorverlies. Ik ben ervan overtuigd dat ik ooit weer normaal kan gaan horen. De tijd zal het leren.

Zelfhelend vermogend

Maar mijn hooggevoeligheid, wat moest ik daar nou mee? Wegstoppen en ervoor weglopen werkte niet, want het vechten tegen mijzelf was een zware en nutteloze strijd. Ik werd er alleen maar zieker van en raakte nog meer verwijderd van eigen ik. Ik hield er zelfs een ernstige bijnieruitputting aan over. In de reguliere zorg wordt de bijnieruitputting niet echt erkend, waardoor ik mij van lieverlee ben gaan verdiepen in het jezelf genezen en in het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Handvatten

Om een antwoord te krijgen op de vraag wat ik met mijn hooggevoeligheid en mijn gave om mensen te helpen aan moest, heb ik een medium geraadpleegd. Hij adviseerde mij om een opleiding van het mediumschap te volgen. Ik leerde er omgaan met energie. Maar tijdens de opleiding worstelde ik al snel met het feit dat werken met energie niet tastbaar, niet te onderbouwen was. . En ik houd ervan om zaken te onderbouwen. Het natuurlijke probleem van het werken met energie is nu net dat zich niet altijd rationeel laat verklaren, het gebeurt gewoon. Het was voor mij de reden om er al na één jaar mee te stoppen, ook omdat het mij inmiddels duidelijk was dat ik liever met mijn handen wilde werken. Gelukkig had het eerste studiejaar mij voldoende handvatten gegeven om met mijn energieniveau om te kunnen gaan.

Krachtige energieën

Het leek alsof mijn energieën tijdens de opleiding waren uitgebroken. Ze waren krachtiger dan ooit en de onrust bleef om met die krachtige energieën te kunnen werken. Dus ging ik weer op zoek naar een opleiding die mij op dat gebied verder zou kunnen brengen. Het moest een studie zijn die vooral praktisch georiënteerd was. Het werd de opleiding van Touch for health, welke ik voltooide. Ondanks het feit dat ik er veel van opgestoken heb, ontbrak er nog iets: ik wilde letterlijk met mijn handen werken. Gelukkig kwam al snel de opleiding Regenesis op mijn pad. Tijdens deze opleiding ging ik echt met mijn handen werken en toen vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Nu ik steeds bewuster ben gaan leven worden mijn krachten in mijn handen steeds sterker waardoor er veel mooie dingen ontstaan. Het is een mooi geschenk dat ik graag deel met mijn medemens om hem of haar te verlichten. 

Regenesis behandeling

De methode is krachtig. Dat weet ik, want ik heb de behandelingen tijdens de opleiding zelf mogen ervaren. Na een paar behandelingen vond ik veel rust in mijn lichaam en in mijzelf. Het fijne van de Regenesis behandelingen is dat je niet over alles hoeft te praten. Na vele jaren therapie was ik ook wel uitgepraat. Een trauma kan namelijk ook op celniveau zitten en blijkbaar waren mijn trauma’s nog niet op celniveau verwerkt. Als mijn lichaam en geest weer aangeven dat ze de volgende stap willen nemen dan zal ik de volgende stap zetten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik een beter en gezonder mens zal zijn als ik mijn belastende bagage niet meer hoef mee te slepen.

Q- Balls

Na de belastende bagage die ik steeds meer kon achterlaten kreeg ik nog meer in verbinding met mijzelf. Er kwamen nog meer krachtiger methodes op mijn pad. Dat was nodig omdat je namelijk steeds dieper gaat verwerken. Waardoor je echt alles op celniveau kan loslaten en o.a. trauma's uit vorige levens gaat loslaten. Daarom ben ik dankbaar dat ik op zowel energetisch niveau als persoon mag blijven groeien en mooie methodes op mijn pad blijven komen. Het krachtigste wat ik nu aangereikt heb gekregen zijn de Q-Balls en deze bijzondere ballen hebben mij nog meer verbonden met mijn innerlijk wezen waardoor ik nog meer in mijn kracht komt te staan. Steeds meer kom ik erachter dat een spiritueel wezen -wat wij allen zijn- alleen maar kan groeien met mensenkennis. Het is soms een pittige weg die je moet inslaan maar je krijgt steeds meer verlichting  en vrijheid in je hart als je alle ballast achter je kunt laten. De Q-balls gaan tot de 13e dimensie, ik kan zeggen dat het soms best hard werken is. Maar ik kan vertellen het is heel fijn leven is om meer in je bewustzijn te leven. Hierdoor leef je meer in je hart en niet meer vanuit je hoofd. Er ontstaat meer leegte en meer ruimte in jezelf, maar ook zeker liefde voor jezelf hierdoor wordt het ook kalmer en hoef je niet meer zoveel van jezelf. Het gaat gewoon makkelijker.

Bloesem remedie

Om jouw innerlijke te helpen werk ik graag met Bloesem Remedie Nederland, deze bloesem remedies is een zeer verfijnde natuur-geneeswijze, gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. Door deze bloesem remedies te gebruiken bij bijvoorbeeld angsten, helpt het je de angsten te doorbreken en nieuwe inzichten te geven en weer moed te ontwikkelen. Door het gebruik van deze bloesem remedies zal je weer in balans komen met jezelf en jouw lichaam kan zich ook weer op een natuurlijke wijze herstellen doordat je bewuster met jezelf en de emoties kan omgaat en niks meer wegstopt maar juist opruimt. Daardoor zal je veel lichter gaan voelen en bewuster gaan leven.

Dankbaar

Door deze zoektocht naar mijzelf heb ik geleerd dat ik zuiver mijzelf moet blijven en naar mijn hart moet luisteren en volgen. Hierdoor leef ik veel intenser en voel ik liefde voor mijzelf waardoor ik ook mijn medemens liefde kan geven. Mijn coachings, waaronder de Q-balls behandeling, La Qrucque behandeling, broncodestoel-methode, Regenesis therapie worden met liefde gegeven zodat de mens zichzelf liefdevol kan helen. Door jezelf liefdevol te helen, kan je meer in jouw bewustzijn gaan leven en wie bewust leeft, leeft vanuit het hart! Als je vanuit jouw hart gaat leven zal je het leven niet meer als een gevecht ervaren maar juist kalm en vredig! 

Wil jij ook uit je hoofd en bewuster leven zodat je meer kan genieten in plaats van het leven als een gevecht zien? Ik wil graag jouw bewustzijn mentor zijn, durf jij de uitdaging met jezelf aan?

Ik ben zeer dankbaar dat ik de mooie cadeau's uit het universum krijg om dichterbij mijn eigen potentieel te mogen komen, kortom ik voel mij een gezegend mens!

Wees jezelf
Wees zuiver
Zuiver jezelf

 

Een liefdevolle groet,

Lai-Fong (spreekt uit als Lay-Fong)