Q-Ball Entity Yellow

Q-Ball Entity Yellow 3cm
€ 119,95

De Q-ball Entity Yellow werkt keihard op entiteiten, identiteiten en externiteiten. Entiteiten zijn bewustzijnsstromen zonder fysiek lichaam. Deze kunnen zich op het gehele spectrum van positief en negatief bevinden.

Een identiteit is een beeld dat je van jezelf hebt, een beeld van herkenning of een statisch beeld om aan vast te houden.

Externiteiten zijn al het overige wat door middel van statische energie aan je vast kan kleven (koorden, projecties, jaloezie, implantaten, restafval etc. etc.).

Vergelijk het met een ouderwetse gevangenis met ijzeren tralies; de Q-ball Entity Yellow maakt de tralies van rubber en rekt deze uit waardoor alles wat in jou gevangen zit en alles dat jou gevangen probeert te houden weg kan en weg moet!

De Q-ball Entity Yellow werkt het best in combinatie met een of twee doorzichtige Q-balls. Twee heldere en een Yellow is de starterskit, voor wie gelijk goed wil beginnen. De doorzichtige Q-balls helpen om de natuurlijke autonomie en soevereiniteit van je hele wezen en energielichaam soepel en snel te herstellen zodat er ook steeds minder aan te kleven valt.

De Q-ball Entity Yellow is ook zéér effectief bij energiezuigers, dramapaarden, parasieten, manipulators, vervloekingen & slachtofferitis bij entiteiten en identiteiten mét een menselijk lichaam!

De Q-ball Entity Yellow is beschikbaar in twee maten 3 cm (Broekzakformaat)  en 4 cm alleen beschikbaar voor wederverkopers :