Q-Ball Pleiadian Blue

Q-Ball Pleiadian Blue
€ 119,95

De Q-ball Pleiadian Blue is, zoals de naam al aangeeft, een staaltje Pleiadische energie om je hele energieveld te optimaliseren en het paradepaardje onder de Q-balls.

Het wordt aangeraden om eerst te beginnen met één of twee doorzichtige Q-balls om de meeste onbalans in het systeem in een dynamische flow te krijgen. De Q-ball Pleiadian blue is namelijk heel doelgericht in het herstellen van alle lagen van het energieveld, van het kosmische dna tot en met de grootste lichtlichamen. Beschrijven wat deze bolletjes allemaal vermogen zou vele, vele boeken in beslag nemen, maar ze spreken vanzelf tot diegenen die ze willen bereiken.

Beperkte oplage

De Q-balls Pleiading Blue zijn in een beperktere oplage beschikbaar dan de doorzichtige Q-balls aangezien deze in een bepaalde verhouding tot elkaar de wereld ingebracht worden. Het kan zijn dat er als gevolg daarvan enige levertijd overheen gaat.

De Q-ball Pleiadian Blue is beschikbaar in twee maten 3 cm (Broekzakformaat)  en 4 cm alleen beschikbaar voor wederverkopers