Q-Balls behandeling

Als je energetisch wilt groeien is de Q-Balls behandeling die je hierbij kan helpen. Deze methode zal je volledig vrij laten voelen. Alle ballast wordt opgeruimd waardoor je innerlijke vrijheid gaat ervaren. De Q-balls gaan tot de 13e dimensie. 

In combinatie met de broncodestoel en de Q-balls werken we op nog diepere lagen waardoor het op celniveau sneller verwijdert wordt.  Omdat de Q-balls nog in ontwikkeling is heb ik voor de Q-balls, de La Qrucque ontworpen, het krukje heeft een diepere werking en vaak laat ik jou tijdens ons gesprek op een krukje zitten zodat je tijdens het praten de balast al mag loslaten. Er is een La Qrucque voor bevrijding, vrede en liefde, harmonie en transformatie.Ook heb ik een behandelmethode met de Porta Sfera heb ik onder mijn massagebank liggen, deze behandelmethode pas ik toe als het zich aandient dat je deze bijzondere transformatie mag doormaken.

De behandelingen zijn nog volop in ontwikkeling waardoor je elke keer weer een andere groei in jezelf mag meemaken. Wil je sneller van jouw onbalans af dan is deze therapie echt iets voor jou! Het is echt een nieuwstijdsbehandeling. 

Als je de Q-balls thuis ook gaat gebruiken dan helpt het jou om de onbalans in jezelf sneller op te ruimen waardoor je sneller vrijer gaat voelen.

Afspraak maken