Tweelingzielen

Je hoort veel de laatste tijd dat tweelingzielen elkaar ontmoeten. Daarnaast hoor je steeds dat het aantrekken en afstoten bij tweelingzielen hoort. Je leest het overal als je over tweelingzielen leest. Dit wilde ik onderzoeken omdat ik deze aanname klakkeloos aannam omdat het nieuw was voor mij. Jarenlang dacht ik dat het aantrekken en afstoten nodig was om dan samen tot een gezonde liefdesrelatie te komen. Ik vond het aantrekken en afstoten niet altijd een gezond proces. Daarom wilde ik het verder onderzoeken.

Aantrekken en afstoten

Je ontmoet jouw tweelingziel op een magische wijze, echter vraag ik mij af of je zeker weet of je tweelingziel bent als je elkaar op magische wijze ontmoet. De echte tweelingziel zijn elkaars wederhelft, mannen en vrouwenhelft. Als je elkaar denkt te hebben ontmoet dan is het nog steeds niet zo dat je met elkaar tot een eenheid kan groeien in dit leven.

Het aantrekken en afstoten heeft mee te maken dat je beide de karmische schuld nog moet vereffenen. Dat hoeft niet zo te zijn dat het tussen jullie beide is. Jullie maken in elkaar de diepe emoties los die jullie in vorige levens, samen of alleen, hebben achtergelaten en niet hebben verwerkt. Hierdoor ontstaat een karmische schuld die in dit huidige leven gezuiverd mag worden.

Wanneer je bewust bent van het aantrekken en afstoten lijkt het mij verstandig om dit te onderzoeken, ongeacht of je tweelingziel bent of niet.

Het gaat om jouw eigen heelwordingsproces en niet om die van jouw tweelingziel. Hij of zij heeft zijn eigen deel van de karma die vereffend moet worden.

Op tijd eruit stappen

Stap op tijd uit het aantrekken en afstoten proces op deze manier kan je de schade beperken in jezelf en jouw wederhelft. Anders bouw je weer samen een nieuw karma op. En komen jullie weer niet tot een eenheid. Het kan zo zijn dat jouw wederhelft niet tot verwerking komt waardoor jullie samen niet tot de eenheid vormen.

Echter is dat niet het doel van het zielsproces. Het gaat erom dat je de (onvoorwaardelijke) liefde in jezelf voelt en daardoor ook de medemens voedt met de (onvoorwaardelijke) liefde.

Zorg eerst voor jezelf dat jouw (onvoorwaardelijke) zelfliefde heelt. Jouw wederhelft komt vanzelf of niet. Jullie zullen met elkaar verbonden blijven en elkaar blijven inspireren maar ook uitdagen om de karma volledig te vereffen waardoor er op den duur tot een eenheid te komen.

Fabeltjes

Doe jouw eigen onderzoek en plak er geen label aan. Het is jullie verbinding en jullie bepalen hoe het pad loopt. Blijf niet te lang in het toxisch gedrag omdat je denkt dat het bij de tweelingziel liefde hoort. Er zijn geen regels in de liefde. Liefde is onvoorwaardelijk. Aantrekken en afstoten is voorwaardelijk . Leer uit de pijn die jouw wederhelft losmaakt. Vereffen de karmische schuld door te vergeven. Neem niet alles klakkeloos aan wat je leest. Jarenlang geloofde ik dat het erbij hoorde. Het duurde een jaar om mij los te maken van deze aangenomen overtuigingen. Ik deed zelf mee met het fenomeen tweelingzielen. Ik geloof zeker dat de tweelingzielen elkaar vinden maar ik ben van overtuigd dat je niet zo toxisch met elkaar om hoeft te gaan dat er schade ontstaat.

Eenheid

De volmaakte tweelingzielen kunnen pas tot een eenheid groeien wanneer beide de karmische schulden hebben vereffend, eigen spirituele groei hebben gevolgd, jouw hart gevuld is met (onvoorwaardelijke) liefde zullen jullie elkaar op de juiste timing treffen om zo samen tot een eenheid te vormen. De verbinding en liefde verloopt organisch en onvoorwaardelijk. Vanuit deze fase kunnen jullie samen tot een eenheid groeien. De eenheid vormen jullie in dit leven maar ook in volgend leven.

Tip:

  • Geniet van de (seksuele) aantrekkingskracht die jullie samen hebben.

  • Maak er geen sprookje van jullie verbindende liefde.

  • De liefde is er; zorg dat er meer liefde in beide harten komt.

  • Maak ruimte voor jezelf en ander

  • Veroordeel elkaar niet en oordeel niet

  • Trek en duw elkaar niet weg

  • Laat elkaar los zodra jullie elkaar teveel pijn doen

  • Werk aan jouw eigen heelheid

  • Laat de ander en jezelf volledig vrij

  • Laat elkaar in liefde los

  • Vergeef elkaar en jezelf

Karmische schuld vereffenen

Onthou dat niet alles karma is. Later wil ik meer over karma schrijven. Als je nu in een moeilijk toxisch proces zit met jouw tweelingziel of liefdespartner dan kan je mantra violette vlam of de ho’oponopono opzeggen.

Hooponopono

Ho’oponopono zijn de vier zinnen de basis. Als je doel gerichter wilt werken is het beter om de vier zinnen te verwerken in jullie persoonlijk drama.

De vier zinnen zijn:

  • Het spijt mij

  • Vergeef mij alsjeblieft

  • Dank je wel

  • Ik hou van je

Als er een nare herinnering is tussen jullie kan je ook de zin zeggen:

“Dit is slechts een herinnering en ik besluit deze herinnering los te laten. Ik zet de herinnering  om in licht en liefde. En ik ben vrij en …… (naam persoon) is vrij”

Blijf dit herhalen totdat je rustig voelt. Maak geen verhaal van jullie pijnen, angsten en verdriet. Stap uit het verhaal en heel jouw emotionele wonden en laat de emotionele bagage achter je!

Violette vlam

Als violette vuur de eerste keer is voor je, is mijn advies aan jou om eerst dit gebed hardop te zeggen:

‘Uit naam van de IK-BEN-DIE- IK-BEN en mijn hogere zelf, mijn innerlijke Christus en mijn innerlijke Boedha, roep ik de wet der vergeving aan voor alles wat ik ooit, in dit of een voorgaand leven, heb gedaan en wat een levend wezen pijn heeft gedaan; iets wat niet vriendelijk, liefdevol, respectvol of eerbiedig was, in het bijzonder ……….. (zelf invullen)

Ik roep violette transmuterende vlam aan voor al degenen die ik ooit onrechtvaardig behandeld heb en al degenen die mij ooit onrechtvaardig behandeld hebben.

Ik vraag om een stroom van licht en liefde vanuit mijn hogere Zelf en vanuit mijn hart om alle leven waar ik karma mee heb, te zegenen. O, God, bevrijd hen, bevrijd mij en laat ons vrij zijn, één in hart en ziel.

Laat de violette vlam mijn innerlijke pijn genezen en de oorzaak, gevolg, de registratie en de herinneringen transmuteren van alle lasten die ik ooit aan het leven heb opgelegd en die ooit zijn opgelegd aan mij, teruggaand naar mijn eerste incarnatie. Ik geef ze over aan het licht.

Laat dit heilige vuur mijn hart, geest, lichaam en ziel zuiveren en verjongen. Laat ze hersteld worden tot de harmonie en volmaaktheid van goddelijke blauwdruk, zodat ik vol vreugde de ware potentie van mijn ziel kan vervullen.

Ik aanvaard dat dit met volle kracht volgens Gods wil is volbracht.’

Violette vlam gebed

Je kan hierna dit gebed opzeggen. Dit gebed zal nog meer zuiveren.

Violette vlam gebed ( 3 x of in drievoud hardop zeggen 3,6, 9, 12, enz)

IK BEN de violette vlam

Werkzaam nu in mij

IK BEN de violette vlam

Voor licht slechts buig ik mij

IK BEN de violette vlam

In machtig kosmisch vermogen

IK BEN het licht van God

Schijnend ieder uur

IK BEN de violette vlam

Laaiend als een zon

IK BEN Gods heilige kracht

Die iedereen bevrijdt

Zeg deze gebeden alleen op als het met jou resoneert. Alleen dan zal de violette vlam in jou werkzaam zijn.

Verwacht geen wonderen

Verwacht geen wonderen als je deze gebeden hebt opgezegd. Je kan je duizelig, misselijk of draaiing voelen nadat je dit heb gedaan. Drink voldoende water en neem de tijd om dit te laten intergeren.

Zorg altijd voor jouw onvoorwaardelijke zelfliefde dan zal je altijd op het juiste moment jouw geliefde aantrekken en samen de liefde vergroten. Verwachtingen doen pijn, maar liefde doet geen pijn.

❥Liefde doet geen pijn, liefde is helend.

❥Liefde is kalm, zacht, warm, geborgen en vredig.

Heb jezelf lief, dan kan je de ander ook liefhebben.

Vorige
Vorige

Body, mind and soul

Volgende
Volgende

Leer jezelf en de ander te vergeven