Body, mind and soul

Het lichaam, de geest en ziel vormen de mens. Wist je dat de mens is opgebouwd uit 4 lichamen?

  • Mentaal lichaam

  • Emotioneel lichaam

  • Fysiek lichaam

  • Energetisch lichaam

Het energetische lichaam is jouw energielichaam of energieveld. Het is jouw energielichaam waar veel informatie in verborgen zit, maar het kan ook onzichtbare informatie opnemen zonder dat je het in de gaten hebt. Ze noemen dit ook wel de aura.

Jouw energielichaam heeft zeven lichamen of lagen, dat zijn:

  1. Fysieke lichaam

  2. Emotionele lichaam

  3. Mentale lichaam

  4. Astrale lichaam

  5. Etherische lichaam

  6. Intuïtieve lichaam

  7. Kosmische lichaam

Vanuit jouw energielichaam worden via trillingen energie-uitwisselingen gedaan. Hierdoor kan jouw energielichaam veranderen; als je bijvoorbeeld met iemand praat en hij of zij is boos - wat lagere trillingen zijn - dan ga je vanzelf mee in deze trillingen. Dat is ook het geval als je blijdschap uitzendt - wat hogere trillingen zijn - dan word je vanzelf meegetrokken in de blijdschap.

Oefening

Het is daarom heel erg belangrijk dat je jouw energieveld bewust schoonhoudt, waardoor je in je eigen innerlijke kracht kan blijven.

Je kunt heel eenvoudig zeggen: Ik wil (noem naam van de persoon) vragen om uit mijn energieveld te gaan. Je kunt ook voor het slapen zeggen: ik geef alles terug wat niet van mij is en ik wil iedereen vragen mijn energieveld te verlaten.

Chakra’s

Jouw energetisch lichaam of energielichaam is weer verbonden met de zeven chakra’s:

7e chakra – Kruin chakra
6e chakra – Derde oog chakra
5e chakra – Keel chakra
4e chakra – Hart chakra
3e chakra - Zonnevlecht chakra
2e chakra - Zetel van de ziel chakra
1e chakra – Basis chakra

Om evenwichtig door het leven te gaan, is het belangrijk dat alle vier de lichamen in balans zijn, maar vooral dat je jouw energielichaam zuiver houdt.

Blijf mij volgen als je wilt weten hoe je in je eigen energielichaam kunt blijven en jezelf kunt bevrijden van alle ballast die opgeslagen zit in jouw energielichaam.

Of maak een afspraak voor een energetische massage

Vorige
Vorige

All of you

Volgende
Volgende

Tweelingzielen